Aprils fool

Jag är lite besviken för ingen har tagit sig tid att dra mig vid näsan idag. Jag misstänker starkt att min man inte kommer ihåg att det är första april för han har inte heller lurat mig. Jag fick en äggvärmare istället.

Jättefin äggvärmare i blockhusteknik har jag för mig det heter? Jag blev tvingad att göra en kudde i denna teknik i slöjden.

Vi var på BVC idag för att få våra två sprutor. Den ena var mot fem saker: Stelkramp, difteri, kikhosta, Polio och Haemophilus influenzae typ B, Hib
Den andra var mot pneumokocker. (Alla ni som kliar er i huvudet och undrar vad katten pneuomnågonting är, kan klicka på denna länken: http://www.smi.se/sjukdomar/pneumokockinfektion/ )
Först vägde vi henne och hon följer fortfarande kurvan för "normala" barn väldigt fint.


Nakenfis på vågen med skorna på, ser ni det alla ortopeder? Inget på och avkrängande i onödan här inte. Nänä, vi väger minsann skor och strumpor innan vi klär på vår unge så vi kan leverera en post-it med sko+strump vikt till BVC sköterskan.


Sen kom sprutorna, båda två på samma gång. De räknade in varandra så det kändes lite som "Golden eye" där de räknar in varandra för att kunna vrida om nycklarna samtidigt och starta den farliga satelliten som ska förgöra USA så de tror att Ryssarna...... eh... där tappade jag nog tråden lite. Det är en bra Bond film iallafall.
Tjoddas gick från att vara nöjd till att bli skitförbannad till att bli hyfsat ok igen inom bara några sekunder. Det kändes så taskigt att stå där och jollra med henne innan de stack henne, JAG visste ju vad som var på väg. Så såg man det lilla ansiktet dra ihop sig och bli alldeles rött när de stack. Usch, inget kul alls.
Efter det var det mammasamtal där jag fick fylla i en enkät. Man skulle svara på frågor och kryssa i ett av fyra alternativ som man tyckte stämde bäst in på en själv. Detta för att fånga upp mammor som kanske inte mår sådär jättebra. Sen blev vi sittandes ett tag och diskuterade lite. Det är så skön avslappnad stämning på vårt BVC och man känner att man vågar prata och fråga saker utan att någon ringer socialen så fort man stängt dörren efter sig.
Jag hade fått tag på ortopedteknikern samt lyckats boka in en tid hos ortopedöverläkaren idag, så maken bestämde sig för att stanna hemma och hjälpa mig med matning, transport och handhållning. Överläkaren kikade på Tjoddas små tår som vi tyckte hade börjat kröka sig inåt, vi gissade på skorna. Vi fick tips om att smörja fötterna med tillexempel miniderm för att hjälpa trycksåren att läka. Nere hos ortopedteknikern fick vi hjälp med att ta hål i en av spännremmarna, göra hål i hälen på ett par av skorna så man ser var hälen befinner sig samt i ventilationssyfte, vi fick också en uppsättning sömlösa strumpor i Coolmax material som ska hålla fötterna torra och svala.
När vi kom hem började Tjoddas kinka rätt kraftigt, förmodligen en biverkning av vaccinationen så vi gav henne en alvedon och så kraschade hon på soffan. Vi passade på att försöka prata lite vuxenprat men efter en utsvävning, från min man, gällande matte, slutade det med att jag kurade ihop mig i hans knä framför Star Wars och somnade istället. Lika bra det.

Vi önskar alla en GLAD PÅSK, det är ju idag man drar till Blåkulla. Så också i den här familjen.

Sminket är dit ritat i ett bildbehandlingsprogram, så ingen tror att jag sminkar min 3 månaders bebis.
Kommentarer
Postat av: Ninnie

Gud vad skönt med bra BVC. Det är guld värt...

Pussa världens sötaste lilla påskkärring från mig. <3

2010-04-03 @ 16:39:34
URL: http://ninnies.se
Postat av: Anonym

Ingen respekt för ungen har du i alla fall som visar hennes fitta till webbvärlden. Vad är det för fel på alla föräldrar som måste visa ALLT på nätet t o m sina barns könsorgan? Ni har ju så mycket annat att berätta och varför berätta med så mycket ömhet när ni sedan visar könet på nätet? Uselt

2010-09-28 @ 09:47:10
Postat av: Anonym

Herre gud de va kanske lite o ta i.... man ser ju inte ett skit. Har du inget annat att klaga pa sa lat bli.

Du maste vara en sjuk javel som kommenterar pa den bilden.

Vad tittar du efter egentligen??? Skaffa dig ett liv sager jag bara.

Sjuka javla idiot!!!!!!!Till dig gumman: Tank inte pa detta du ar sa underbar och den basta mamman for tjoddas saknar er puss puss

2010-09-29 @ 03:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0