Dopfest

Det är faktiskt lite mer att tänka på inför lördagen än vad jag först trodde, inte så att jag direkt känner mig stressad över det, det finns det ju ingen anledning till men det gick liksom upp ett ljus idag. Jag ringde till den lokala floristen och säkerställde att den sortens blommor jag lite hade på lut faktiskt fanns att tillgå just nu, hon lovade vänligt att ställa undan dem till mig. Idag har jag faktiskt hunnit ta fram mitt akvarellblock här hemma och fortsatt lite på projektet jag började med igår. Tjoddas har varit väldigt gemytlig idag och vi låg en bra stund och gosade i sängen innan jag tyckte det var dags för mig att stiga upp. Det är skönt att få kura ihop sig och man ser verkligen att hon tycker om det också. Vi har pratat och flörtat nästan hela dagen idag, övat lite på att ligga på sidan och haft pusskalas. (lätt att låta bli....inte!) Tar man av henne skenan och lägger henne på magen så drar hon upp benen i kryprörelser ett ben i taget. Nu ser tillochmed jag att hon blir lite stadigare i nacken faktiskt. När maken kom hem satte han henne i knäet framför mig och hon höll huvudet ganska bra, hon gjorde en sak min storebror brukade göra när han var liten. Vi tittade på varandra en stund, sen la hon huvudet på sned och gav mig ett jättestort leende. Aaahh, man går i bitar inombords så underbart det är! Man känner de brännande blickarna från henne var hon än befinner sig i rummet, hon följer mig med hökögon och går jag iväg för långt så får jag höra på skönsång, hon tror väl jag försvinner för gott lilltjoddan.
Ikväll när vi åt kvällsmat räckte det att jag kikade lite på henne så började hon le stort, det är ju då man vill ha fotografiskt minne.
Vi fick förresten svar på odligen från hennes öga. Det var vanliga hudbakterier som kommit in och orsakat rödheten runt ögat men allt ser jättefint ut nu så inget mer behövde göras. Det var väl ungefär den första bra nyheten på någon provtagning någonsin när det gäller Tjoddas? Jag har fortfarande inte hört någonting om bröstmjölken eller mitt blodprov.

Nu tycker jag det var längesedan jag fick med en bild på henne så för alla mor och farföräldrars skull kommer det en liten bild på Tjoddas där man tydligt ser hennes goa nypvänliga armar.

Ligger och har det gott i mammas och pappas säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0