Sömnlösa nätter

Igår letades det ägg hos mina föräldrar och till och med Tjoddas fick ett påskägg. Ja, vi, hennes föräldrar, befriade henne såklart från godiset men hon fick en peng till sin sparbössa och en leksak att titta på när hon ligger i vagnen.
När vi kom hem var vi med om en märklig sak, när hon åt verkade hon inte nöjd utan hon släppte flaskan själv flera gånger och var ledsen. Vi kollade temperatur och flöde på flaskan men inget var annorlunda mot vad det brukar. Väldigt märkligt!


Inatt hade vi en helvetesnatt igen när hon sov max 20 minuter i taget. Det är väldigt frustrerande och man känner sig ganska ensam och otillräcklig när man vankar omkring med henne i famnen utan att det verkar göra någon nytta. Man kan ju inte annat än att tycka synd om Tjoddas också som inte får vila ut ordentligt. Vi låg och drog oss idag istället för att försöka vila ut lite mellan varven.
För att hon skulle få sova lite packade vi, strax efter lunch, in barn och oss själva i bilen och begav oss på jakt efter lite saker till dopet. Hon sov som en stock i bilen och även i vagnen när vi flyttade över henne till den, sen tillbaka in i babyskyddet igen. Hon lackade ur här hemma på kvällen nu igen och har verkat lite rastlös. Maken och jag har båda ordentligt med huvudvärk så just nu sitter jag och skriver med bara ena ögat öppet för att lindra det lite. Hoppas, hoppas hon sover inatt. Maken har också testat att, återigen, tvätta vit tvätt med något rött som fäller. Jag börjar bli ganska trött på det nu för det är återigen sånt man kanske var lite extra rädd om som har blivit förstört. Nu har det bara hänt två gånger sålänge vi varit tillsammans men det är alltid Tjoddas kläder som råkar illa ut.

Jag hoppas sömnen och morgondagen blir bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0