Hemsk, hemsk människa....

Så jag kanske inte är så snäll som jag kan verka ibland, jag har aldrig påstått det och jag dementerar alltid noga alla påståenden i den riktningen. Det blir inget blogginlägg idag för Tjoddas sov nästan hela dagen igår (efter att ha sprutbajsat tvärs över badrummet och ut i hallen) Vi var på kräftskiva och den sov hon sig mer eller mindre igenom, mycket trevlig skiva förresten. Idag har hon varit snäll fram tills halv åtta tiden ungefär när hon blev helt otröstlig och bara grät hjärtskärande. Inget ville fungera, det hjälpte lite att hänga henne över armen och gunga henne i "kolikläge" men jag tror hon dels hade ont i magen och sen var det väldigt, väldigt varmt och kladdigt i kombination med att hon började bli trött. Efter ungefär två sekunder i vagnen (som maken oturligt nog hade med i bilen när han skulle iväg i ett ärende) så gled ögonen i kors och hon slappnade av. Det finns inget värre än när man står jämte och inget kan göra. Återigen, stor eloge till alla kolikmammor som orkar med och som står ut.
Åter till ämnet....
Vi var på marknad idag, vanan trogen hade jag såklart min älskade lilla kamera med mig, utifall att ni vet......
Dessa båda bilderna vill jag varmt tillägna min svåger, han kommer förhoppningsvis förstå varför. Jag vet att det är fel att hänga ut någon, förhoppningsvis läser ingen direkt släkting eller vän till denna underbara människa min blogg. En sann Rockabilly i de övre 60 åren skulle jag gissa på. När jag träffar på lite originella människor blir jag så himla nyfiken.
I detta fallet ville jag fråga uppenbara saker som: Hur får du på dem? Hur lång tid tar det att tillexempel gå på toaletten? Har du vaselin, skohorn eller babypuder med dig överallt? Hur får du plats med underkläder? Får du plats med underkläder? Kan du sitta ner längre stunder eller skärs blodtillförseln av då? Har du valt dem själv eller lånade du flickvännens för du hade inga egna som var rena idag? Jag blir tokig av alla frågor, men han såg så upptagen ut där han stod med lupp(!!) och läste på baksidan av CD skivorna, så jag ville inte störa.Min hjälte för dagen!!!! Sa jag att han hade en väldigt tunn och vindpinad Kurt Olsson frisyr som kronan på verket?


I denna fascinerande närbild, kan vi snabbt konstatera att under sina Levis modell 501, så har han definitivt underkläder av typen herrtrosa alternativt damtanga på sig.
Eftersom tillfället är över, får jag tyvärr fortsätta spekulera i dessa frågor av oerhörd betydelse och kommer säkerligen skriva en avhandling när jag får tid över.....


Sov gott och Jenny, jag förstår PRECIS vad du menar.

Kommentarer
Postat av: ulrika

Underbart, helt klart underbart!! Åh du gjorde min dag ännu bättre, haha.

2010-08-16 @ 14:54:40
Postat av: Jörgensen

Aaaaahahahahahahahahaaaaa... Fantastisk bild! Man vill även fråga honom hur han får ner plånboken i bakfickan utan att han får stora blåmärken på ena skinkan och utan att byxfickan sprängs.

2010-08-16 @ 21:19:50
URL: http://alieningeneve.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0