Bärsjal=nödvändighet

Idag provade vi bärsjalen vi fått låna från BVC, den har legat i hallen några dagar nu tills mjölkstockningen gick över. Kan du undvika att få mjölkstockning så gör det, det är inte ett dugg kul. Har fortfarande en enorm blåsa i storlek ärta på bröstet som vittnar om trägen användning av pumpen för att försöka suga ur "skiten". Nåväl.... vi provade sjalen och fastnade för den direkt, bara in och beställa. Tjoddan somnade som en gris såfort hon fick komma ner i den och ligger i skrivande stund fortfanare kvar i sjalen och snusar lugnt. Denna var från Minmundus.se i ekologisk bomull. Har även en ringsjal från bärabarn.se men den har jag inte riktigt fått in snitsen på än. Kanske när hon blir lite äldre.... iallafall, detta var superbt! Den gör inte ont någonstans, man har händerna fria och att man får närhet säger väl sig självt.


Här är vi iallafall, alla foton där jag är med får mig att inse att jag definitivt borde försöka komma ut och gå lite oftare.... dumma,dumma vinterkyla. :(
Underbar sjal

Kommentarer
Postat av: Linda S

Stiligt. När vi fick tvillingarna fanns sjal inte på kartan - trodde inte att det skulle funka.

Till mellantjejen hade vi en hemsydd sjal av "pås-typ" (minns inte vad det heter) och till minstingen hade jag upptäckt långsjalen och vi hade STOR nytta av den. Jag köpte 5 m tyg på Jysk som jag delade på längden och det blev en sjal till mig och en till en bekant.

2010-02-15 @ 19:13:47
URL: http://21.appelklyftig.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0