Bebisbesiktning

Projekt lokalisera valfri ortoped inleddes idag kl 09:00, det är helt omöjligt att få tag på folk. Man får ju vänta på att bli uppringd och sen måste man boka telefontid med dem. Försökte både i Halmstad och med specialisten i Malmö. Jag funderade ett tag på att ringa till Ortopedtekniska för att prata med dem men det skulle lite vara att ta bakvägen. De bestämmer ju tyvärr inte vad lilltjoddan ska ha på fötterna, de gör ju bara som doktor Ben säger. Efter att ha lämnat meddelande och bett om telefontider till samtliga får jag nu snällt vänta på att bli uppringd. Kanske bäst det, vem vet vilken svada jag hävt ur mig över telefon annars.Idag var vi på BVC för vår 2 månaders bebisbesiktning. Det gick bra och vi gick igenom u.a. Efter lite kläm och känn från Fru doktor var vi klara och det konstaterades att vi ligger bra till på kurvan. Min väninna och jag firade genom att pulsa iväg till Burger Inn och festa loss med varsin hamburgare och cola. (Hon hade tiden före mig på BVC) Jag drog fram en overall igår och började undersöka hur svårt det skulle vara att sprätta den i sömmen från ben till ben för att sätta dit knappar eller kardborreband. Jag får, som man säger där jag är ifrån, hia mig litta. Jag hittade till min förtjusning ett par snickarbyxor med knappar som hon kan ha när hon fått skena. Tog en storlek större än vad hon kommer gå in i nu, så räcker de läääääänge. Man kan ju vika upp byxbenen lite, de behöver ju inte passa i midjan när det är hängslen på dem. Jag hoppas verkligen att jag kan få tag på någon av ortopederna snart och att de går med på att byta till Dobbs istället.

Nu på eftermiddagen har jag nästan känt mig lite krasslig, hoppas det är nåt jag kan sova bort. Känner inget speciellt sug efter att vara sjuk just nu. Förhoppningsvis är det för att jag varit ute och gått så mycket idag som jag känner mig frusen i kroppen och varm i ansiktet.
Målarkursen var kul idag och det känns som vi börjar komma varandra lite närmare idag och kan skoja mer om allt möjligt. Idag var det lite mycket prat och lite för lite målande men min första sagobild blev klar iallafall. Kursledaren norpade målningen och talade om för mig att det var dags att sluta med den så den inte blir överarbetad. Mitt nästa problem är fortfarande att hitta på vilken saga jag ska avbilda nästa gång... någon föreslog en saga av Elsa Beskow, svårt att försöka konkurera med en såpass storslagen illustratör. Lättare med någon saga som redan har blivit "förstörd" av att många försökt sig på att illustrera. Jag inspirerade iallafall en kurskamrat så hon ska försöka sig på en version av Rödluvan lite Goth-aktigt i oljeteknik.

Men jag kommer nog på nåt för finns det något jag har i överflöd så är det väl ändå fantasi?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0