Töväder

Äntligen lite plusgrader, det är nästan så man svettas när man kommer ut och termometern visar strax över 0 grader.
Dagen började ganska bra efter fyra timmars sömn. (Tjoddas sov säkert 8-9h, vi var dock så korkade så vi stannade uppe ett tag till.) Direkt efter frukost gjorde jag en kladdkaka till kvällen och sen gav vi oss av på jakt efter husprylar. I första hand letade vi efter ett stort köksbord med 8 stolar till. Inte världens lättaste uppdrag. 400 kr fattigare och med varsin påse fulla av småprylar vi inte visste vi behövde, lomade vi tillbaka till bilen och fortsatte till nästa ställe. När vi kört förbi två secondhand butiker till, som båda stängde kl 13.00 på lördagar, hittade vi ut till Toves second hand. De hade öppet till 14.00, vilket gav oss iallafall 30 minuter att kika igenom allt spännande. Det verkar som om de mest säljer möbler på sommaren när de kan ställa ut allt i partytält utanför sin lokal.

Vi var iallafall ganska nöjda trots att vi inte var ett matbord rikare, bara lite fattigare. Så vi bestämde oss för att äta lunch ute och körde ut till laxrestaurangen. Tjoddas bara sov hela tiden. Hon låg i sitt babyskydd hopkurad i sin overall och snusade nöjt genom hela måltiden.
Såhär gott såg det ut och det smakade inte så illa heller.


När vi kom hem vaknade monstertjoddas till liv och talade om att hon var minsann hungrig NU! Ungen sög så hårt på nappflaskan så jag kan nästan svära att det stod en virvel i mjölken.
Ögonen föll ihop så fort flaskan var tom och sen gick det inte att få liv i henne mer.
Vi kröp ihop i soffan och somnade bums alla tre. Det är en fysisk omöjlighet att hålla huvudet sådär som Tjoddan gör. Det ser otäckt ut.

Jag smög ner henne i sängen och tog itu med vår "2 do" lista. Jag insåg ganska snart att jag får inte plats med något annat än Mars månad och förmodligen kommer det trilla in fler kallelser snart. Det som kom upp på tavlan är ju bara i början på Mars.
Så... såhär ser vår vardag ut. lägg sedan till att maken har två jobb och att vi håller på att bygga ett hus också så är ekvationen total.

Lätt att bli deprimerad om man stirrar för länge.

Det blev pannkakor ikväll igen, jag hittade en miniplättlagg på secondhand idag, maken var tvungen att testa det och plättarna blir lite större än en 5 krona. Riktigt häftigt. Bebisplättar.... eller kanske för de som gjort en Gastric operation? Sen bestämde vi oss för att testa att göra en egen smörgåstårta och provköra den imorgon kväll. Efter mycket geggande med röror står den nu i kylen och mörar till sig. Det ska bli riktigt spännande. Nu är det även dags att börja kolla upp vem som kan hjälpa till med vad till dopet. Det är ju som ett minibröllop för tusan. Jag längtar efter imorgon när vi ska på vår första nätverks träff, lite pirrigt är det men det blir säkert jättekul! Jag längtar efter måndag också för då får mina föräldrar internet och kommer kunna kika in här för att se hur det går för oss. Ortopeden kommer ju också ringa så jag får pratas vid med honom om skenorna..... det gör mig lite rädd och kall. Tänk om han bestämt sig bara därför att det är enklare och inte lyssnar på vad vi skulle vilja även om det ger samma resultat men håller barn och föräldrar gladare?


Nåja, en sak i taget.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0