Teckenkurs dag 2

Oj, oj, oj.... det är så mycket så jag vet egentligen inte var jag ska börja. Återigen har vi haft en kanondag och alla lärare vi haft var verkligen fantastiska. Jag fattar inte att jag kommer ihåg alla tecken men det gör jag faktiskt, nu börjar man bli irriterad för att det inte går fortare att få tag på fler tecken. Jag har alltså blivit en teckenspråks-junky.... inget att vara stolt över. Idag gick vi igenom saker som mat och djur. Vi har avverkat 7 lärare av 12 och det ska bli spännande att få fortsätta de sista tre dagarna. Vi avrundade med en tipsrunda i det vackra vädret. Tjoddas hade skött sig exemplariskt och varit nöjd hela dagen, vilken superbebis vi har! Så tack vare hennes sunda inställning till livet idag (läses: såfort mamma och pappa inte är i närheten så charmar jag brallorna av precis vem som helst) så får vi barnvakt på fredag också, wheeeee!
Det blev ingen joggingrunda idag när  jag kom hem, det var lite för varmt för min smak och blåsorna från skorna (som tydligen inte alls var lämpade för långa tipspromenader) skvalpar lite sådär äckligt när man går. Jag är väl mesig kanske. Nu är det härligt strilande regn utanför iallafall och jag la märke till några försynta blixtar innan också, det var inte mycket till oväder får jag besviket säga.
Jag tycker det är svårt att hitta bilder för tecken på nätet, finns det någon som har några bra tips på det eller får jag fortsätta att fotografera i min egen bok och lägga upp det på nätet? Jag har hittat till något lexikon men jag vill ha en simpel ritad bild på tecknet. Lite sné blev jag också på att UR Teckenspråk verkade ha både fel tecken för en del saker och många av de gamla tecknen som enligt våra lärare inte används längre.
Ja,ja...nu slutar jag skriva och smackar in lite bilder istället. Längtar redan tills imorgon!!!


Matsalen


Terassen precis utanför matsalen. Härligt väder!


Doris dagisplats så länge hon löper. Vi litar inte ett smack på grannens pilska vaktelhanne.Hmm..... om någon inte fattat än så kan jag väl informera om att jag hittade min bortstädade systemkamera på hatthyllan idag.
Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken tur att det är så roligt med tecken, tänk om man hade fått plåga sig igenom kurserna.. Sen kan det ju vara lite småtråkigt i vardagen och jag hoppar över att teckna vardagsgrejor eftersom jag vet att Thea redan kan men man ska ju vara en god förebild så det är också viktigt. Underbara bilder, vilken go tjej ni har! Kram Malin

2010-06-30 @ 10:18:02
URL: http://rabarba.se
Postat av: Maria

Ja, visst är det roligt med tecken. Och roligare blir det tycker jag ju fler man kan och när man får respons av sina godingar.Kram Maria

2010-06-30 @ 23:19:23
URL: http://www.varsaga.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0