12 timmars pass

Yrvaket satte jag mig rätt upp i sängen och började fumla efter telefonen som låg på ryggstödet av bäddsoffan. Tjoddas började röra lite på sig i sömnen och först drog hon ihop sig som en boll och lyfte benen med skena och allt innan hon sträckte ut sig riktigt långt och knorrade lite. Klockan var strax efter 9, hon hade alltså sovit i 12 timmar!!!! Vi får åka till IKEA fler gånger så hon får räkna lampor igen.
Hon öppnade ögonen och letade efter mig, jag fick en uppfordrande blick som sa: "mat?" innan ansiktet drogs ihop lite och underläppen började puta ut. När jag stod i köket och plockade fram Tjoddas flaska hörde jag ett konstigt ploppande ljud, det tog en sekund innan jag fattade att det var jag som läckte på köksgolvet. Mamma kom som en räddande ängel och hjälpte mig mata Tjoddas så jag fick sätta mig och pumpa.
Jag har aldrig gått så länge utan att pumpa tidigare, nu har jag känt efter hela dagen så jag inte börjar ana stockning igen men hittills har det faktiskt klarat sig. Jag tror mer att det är farligt att lämna kvar nåt när man pumpat än att inte pumpa alls.
Tjoddas hade lekt Houdini och dragit sig ur sin ena sko i natt, eller om det hände när hon fick mat jag vet inte. Annars har skorna faktiskt suttit riktigt bra, både de med snören och de med kardborreband. Jag har jagat henne med kameran idag för att få en bild när hon skrattar men det har varit, som vi säger där jag kommer ifrån, "löjn" att få till. Hon skrattar bara åt morfar och mormor nu, lite har hon flinat mot mig med men då har jag såklart ingen kamera i närheten.
Hon lyfter faktiskt DB skenan nu och hade hon inte haft skena på sig tror jag faktiskt nästan hon kunnat rulla över på sidan eller rent av rulla runt för hon vrider halva kroppen jättefint innan skenan tar emot i underlaget. Nu får man nog börja hålla i henne när man byter på henne och ska sträcka sig efter nåt.

Jag har börjat få ihop hennes filt, (äntligen) så den skulle nästan kunna vara klar tills imorgon med lite tur. Ikväll blev det pizza som lördagsmys och det kändes helt ok att få frossa lite eftersom jag hjälpt till att hacka och skyffla bort is från gången som går mellan päronens hus och garaget.
Det kanske kommer kännas lite imorgon men det är faktiskt skönt med lite träningsvärk.

Det känns lite konstigt att vi ska packa ihop allt och köra hem imorgon eftermiddag, hoppas knäppkatten mår bra och förlåter oss för att vi lämnat henne i grannens vård några dagar. Om inget annat fungerar så kan jag alltid muta henne med lite godis, det brukar inte vara så svårflirtat.

Nu sover Tjoddas igen och det ska bli spännande att se när vi vaknar imorgon.

Sov gott älskling, grattis på månadsdagen, vi saknar dig trots att du förmodligen kommer lukta get och gammal öl när du kommer hem.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0