Dimma och diskborstar

Efter en ljuvlig natt med sammanhängande sömn i mer än 5 timmar tyckte Tjoddas att nu var det baske mig dags för lite käk, lägg på en rem morsan! Jag hyttade i henne dropparna och återigen fick jag den där blicken av henne där hon verkar ifrågasätta huruvida jag egentligen passar som mor när jag stoppar i mitt barn nåt som uppenbarligen innehåller alkohol. Jag var glad att jag packat det mesta igår så det var bara att bära ut alla väskor till bilen. Tjoddas hade somnat när jag matade henne (eller sov ruset av sig efter medicinen) så hon låg som ett litet utslaget kryss tvärs över sin pappas säng. Jag klädde på henne och bytte till den fasta skenan. Det gjorde lite ont i mig när hon vaknade till och efter några sekunder verkade förstå att hon inte kunde sparka med fötterna längre, hon gnällde lite och började gråta. Tänk så underbart om man hade fått ha den rörliga skenan dygnet runt. Det vågar jag dock inte med tanke på överrenskommelsen jag gjorde med teknikern.
Jag skulle köpt tavelramar till 2st akvareller jag ska ställa ut men när Tjoddas och jag väl kom iväg hade fortfarande inga affärer öppnat så vi banade vår väg ut ur stan. När jag var nästan på motorvägen ringde jag min kurskamrat som skulle fått tavlorna och min anmälningsavgift, hon talade om att hon skulle hämta en väninna vid varuhuset så hon kunde gå in och kika efter ramar till mig också. Det var bara att vända om och köra tillbaka till stan igen. Hon fick alla tavlor och 300kr att köpa ramar för och betala avgiften. Sen fortsatte vi mot Småland.
Det var som att köra i vispgrädde och det värsta var när solen kom fram högt där uppe för då blev allt lysande vitt i diset. Solglasögon är en mycket bra uppfinning!
Vi blev väl mottagna när vi kom hem och jag fick bärhjälp från bilen. Vi åt lite, matade Tjoddas och sen behövde jag köra in en runda till metropolen för att bland annat handla någon diskborste till alla flaskor och fåntrattar jag har med mig. Jag var så nojig över mjölken så jag hade med mig allt från kylen OCH en påse med frusen mjölk. Allt var snyggt staplat på en kylklamp och nedpackat i kylväskan jag använder för att frakta min älskade umpapump. Nu, med facit i hand kan jag säga att det kanske var lite onödigt eftersom det verkar som om jag får börja frysa ner lite av det jag fått ut här.... Tjoddas hänger inte med riktigt i sina matcykler känns det som. Jag har lite dålig koll så jag får nog försöka börja skriva ner hur ofta och hur mycket hon egentligen äter.
Vi kom hem från stan igen med massor av roliga saker....men inga diskborstar. Bättre lycka imorgon kanske... Imorgon bär det dessutom av till ett visst känt möbelföretag som säljer billig glass och korv med bröd. Ikväll ska jag efter en snabb utpumpning njuta av två munnar öl och sakna min älskade make som sitter på en bergstopp med några återförsäljare, de pimplar öl och diskuterar får. Min lilla mysmake ringde innan och rapade mig i örat, det är grejer det. Sen tyckte han att jag imorgon fick handla allt jag kunde få plats med i bilen, jag började fundera på hur tunn luften var där han befann sig eller om han hittat på nåt dumt. Han bedyrade att det varken var det ena eller det andra så jag gissar på att de har mer tillsatser i norsk öl än den vi är vana vid.
Efter en lång spännande dag somnade lilltjoddas på skötbordet efter sin tvagning och jag passade på att pilla rent mellan tårna, korta ner tånaglar och fingernaglar när hon äntligen höll dem stilla. Det borde räknas som ett aerobicspass att försöka fila naglarna på vilket barn som helst mellan åldrarna 0-16 år.

Inga foton idag, glömde kameran när vi var inne i "stan", inte mycket att se ändå, tro mig!

Älskade make, om du fått igång ditt internet och sett mitt SMS att vi ska nanna nu. Hälsa alla de dina, var rädd om dig så ses vi snart igen. Puss från oss vi älskar dig, du är mitt allt mellan solen och månen.
Sov gott.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskar er också.

Puss

2010-03-20 @ 09:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0