Dobbs skenan

Efter en helt underbar natt när hon återigen sover 7-9h i sträck (välsignade unge) så sitter jag här framför datorn och häckar innan vi ska packa ihop det sista och börja röra på oss. Det blev så tydligt att allt gnäll har handlat om den där skenan för hon sov lugnt hela natten och sen när jag nu bytte skena på morgonkvisten så var det inte alls speciellt populärt. Det tog en liten stund innan hon fattat vad som hänt men jösses vad jag kände mig elak. Det är lite kul när man ger henne den flytande hjärtmedicinen för hon stirrar på en i vantro när hon känner smaken, ungefär som för att säga: "mamma, vet du hur mycket sprit det här gegget egentligen smakar?" (Det smakar hostmedicin kan jag tillägga. Jag ger inte henne nåt jag inte vågar prova själv.)

Jag var så vimsig och trött igår så jag glömde lägga ut bilder på hur den nya skenan ser ut. Så, i ett extra morgoninlägg, kommer bilderna här.


Jag kan sprattla igen, fast jag ar inte riktigt testat än.Den nya skenan tillåter henne att sparka med ett ben i taget.Lite gulligt att fotplattan ser just ut som en liten fot med tår och allt. Här ser man gradskivan man ställer in skons vridning efter.Ni ser att fötterna är i lite olika vinklar.

Hon hade upptäckt mer idag på morgonen att hon kan sparka individuellt, igår låg hon mest still med benen. Dels är denna skenan tyngre (vilket min man påpekade är helt onödigt och han ska bygga en myyyycket bättre, smidigare, med klickfunktion) och dels var hon ju inte van vid att kunna tjodda runt som vanligt.

Så, medan Tjoddas sover frukost, ska jag passa på att släpa ut alla saker till bilen. Sen ska vi leta upp en secondhandaffär som har öppet för de bör ha tavelramar med passepartout (googlar alltid upp stavningen på det där ordet) som man kan använda sig av, ta ut 100:- och droppa av allt på en stackars kurskamrat.

Älskling, ta det försiktigt i exotiska Norge!


Kommentarer
Postat av: aboud

hej var har du köpt dobbs skena ?

Svar: Vi köpte ingen, det var ortopeden som skrev ut en åt oss. Det är nog den vägen man måste gå. Lycka till!
Pia Hägnefröjd

2015-06-20 @ 21:54:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0