Kakeldag

Efterkontrollen gick bra, kändes märkligt att komma tillbaka igen och denna gången ha med Tjoddas jämte i sitt babyskydd istället för i magen. Som hon flörtade med barnmorskan, det tog aldrig slut och satt och åmade sig, skrattade lite och fladdrade med tungan så fort vi tittade på henne.
Vi pratade på om ditt och datt innan hon kollade av blodtryck och värde. 120/70 och blodvärde på 137. Bättre än så kan det knappast bli. När vi sa hejdå flikade jag in att vi kanske ses ganska snart igen, då bara flinade hon lite åt mig.

Återigen hade vi underbart väder och tempen kröp iväg uppemot en 15-16 grader idag som mest tror jag. Vi passade även på att besöka K-Rauta för att inhandla bland annat vårt köksgolv.... många paket blev det. 37 paket till köket och 3 paket till badrummet på bottenvåningen. Vi slängde helt sonika upp en pall på släpet så det skulle bli lättare att lossa. Mina armar var på tok för korta för att nå från släpkanten upp till pallen så jag fick ställa mig och packa pallen uppifrån släpet istället. Tjoddas satt jämte och höll ställningarna. Hon kommer bli en bra arbetsledare när hon blir stor.


Tjoddas håller koll på uträkningarna och kontrollerar lastningen av släpet.


Vi blev uppringda av psykologen nu på eftermiddagen, så ställd man blir när det ringer någon och frågar en vad man egentligen vill prata om. Det kändes på ett sätt nästan lite negativt tyckte jag för jag vet ju inte riktigt vad man ska prata om heller. Vi har bara blivit rekommenderade från många håll att göra det. Märkligt. Ni vet när man står inför en ny uppgift på jobbet och ska lära sig någonting av någon annan som glatt säger: "fråga bara om det är nåt" precis så känns det här, hur ska vi veta vad vi ska fråga när vi inte kan nåt om det? Det måste ju vara bättre att den som är expert kommer med relevanta frågeställningar eller puffar oss i rätt riktning? Makens största farhåga är att det ska bli helt tyst och att psykologen bara kommer att sitta och humma lite. Vi har iallafall fått en tid och jag informerade också om att vi finns här på bloggen om han vill lära känna oss lite i förväg och se allt vi har varit med om hittills.

Ikväll blev det fredagsmys hos svärpäronen. Jag älskar svärmors korvpizza!
Tyvärr råkade Tjoddas kusin smacka sönder en kryddburk i golvet och min största fobi gjorde sig gällande. Jag försökte verkligen stå emot att bara få hoppa rätt upp och börja klättra på möblerna för att undvika golvet. I ungefär 1 minut klarade jag av att sitta kvar innan jag fick skjuta över Tjoddas med flaska och allt i famnen på maken och ta ett skutt ut på altanen där tårarna började spruta. Jag trodde det hade blivit bättre men så fel hade jag.
Ge mig ormar och spindlar vilken dag som helst, inga problem, men vill ni köra en ordentlig exorcism på Pysselplupp så är det egentligen bara att tjoffa fram valfri mängd med glaskross.
Kunderna på ICA brukar tycka det är mycket underhållande när det står en 30 åring och bölar som en dagisunge samtidigt som hon petar i flaskor i glasiglon och steppar rundor när flaskan slår i botten. Jo,jo.... det finns roligare saker man kan göra.

Snart är det nanedags och det ska bli riktigt skönt!

Kommentarer
Postat av: barnmorskan

Jag tycker du är stark, varm och helt fantastisk! Så även tjoddas pappa. Jag är fullständigt övertygad om att hon har valt ut er med stor omsorg.

Detvar roligt att träffaerigen,och även den faktastiska lilla flörttjejjen till dotter ni har.Ser fram emot att träffa er snart igen.

/jenny

2010-03-27 @ 07:44:00
Postat av: Maje

Hi hi, man måste se det roliga med =) Du skulle aldrig passa på mitt jobb... Det värsta är att jag kommer gå o tänka på dej nu varje gång jag klirrar, och jag gör det faktiskt med flit ibland =(

2010-04-10 @ 13:59:45
URL: http://www.somajestyle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0