Oväntat besök

Idag var det återigen helt fantastiskt väder och vi bestämde oss för att köra en runda och spana in ett tips jag fått om ett fint tårtfat. En tanke slog mig och jag ringde mina föräldrar för att se om de var fikasugna så vi skulle mötas upp i stan men tillslut lockade mamma med rotmos och fläskkorv... så vi beslutade oss snabbt för att köra hem till dem idag.

Tårtfatet var urtjusigt så, med ett paket knäckebröd och ett tårtfat rikare, lämnade vi Citygross och styrde kosan mot skogen.

Tjoddas var vaken när vi kom fram och det dröjde väl ungefär 2 sekunder innan hon satt som limmad i famnen på mormor.
Hos mormor är jag nöjd och kikar man lite extra så ser man morfar i spegeln också.

Vi pratade och åt, pappa berättade att han hade varit inne på bloggen och kikat lite. Det känns väldigt konstigt och samtidigt mycket roligt att de nu också kan komma hit och läsa lite om vad som händer med oss och kika på bilder som dyker upp här. Det var ju en av orsakerna till att bloggen kom till från första början. Dels behövde jag ju få skriva av mig lite och dels vill jag ju att andra mammor och pappor som får downsies skall få veta att de inte är ensamma och att det ibland kan vara lite extra kämpigt i början.
Efter att ha varit väldigt aktiv i några timmar började Tjoddas lacka ur och vi prekade ner henne i babyskyddet. Hon somnade gott när vi gungade den lite och pappa föreslog att vi skulle titta på filmer från när jag var liten. Jag har ju sett filmerna förr men nu när man själv har barn ser man verkligen helt andra smådetaljer och man kan tyda kroppsspråk och ansiktsuttryck på ett helt annat sätt. Helt fascinerande!

Jag sover med ena ögat öppet så jag kan hålla koll på att alla sköter sig och att jag inte blir lämnad ensam.


Ikväll verkar grannarna två lägenheter bort återigen ha fest, som de verkar ha nästan varje lördag sedan de flyttade in. Nu kan man mönstret. De kommer hålla på fram till halv tre ungefär, sedan kommer det stå 2st Volvo 740 (En vit och en röd) utanför vårt fönster med motorn på i ca 15-20 minuter varav en av dem har "umpf-umpf" musik på. Tjoddas och maken kommer sova som två små grisar och jag kommer ligga klarvaken och fundera ut bästa sättet att ha ihjäl 20 personer och få dem att spårlöst försvinna utan att polisen någonsin misstänker att det är den lätt labila småbarnsmamman med de konstiga ticksen i trapphuset jämte som utfört dådet....

Ikväll ska jag försöka starta om mig själv och se om jag kan få bättre dygnsrytm. Det kan vara sista gången som bloggen uppdateras kvällstid. Jag har även lovat mig själv att jag ska ta fram min symaskin (som jag döpt till Örny) och försöka lista ut hur man gör för att spola tråd. Sen ska jag sy om de där snickarbyxorna åt Tjoddas och se om jag inte kan göra nåt åt den ena overallen också så den blir "DB-vänlig"..... Nästa vecka kommer bli ett helsike.

Nähä.... nu spelar grannarna Macarena på full volym så nu ska jag koncentrera mig på att få deras högtalarsystem att förintas med hjälp av tankekraft.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0