Så trött

Har för andra dagen i rad varit ute vid huset och traskat med barnvagnen, idag blev det dock ingen lång tur för vädergudarna var emot mig totalt. Frusen och ynklig med mamma som sällskap stapplade jag hem i snålblåst och sidregn. Min jacka vägde säkert ett par kilo mer och det kändes som om jag aldrig skulle bli varm igen.
Det är så roligt nu att köra bil med Tjoddas i sitt babyskydd för hon är ganska vaken och liksom vill vara med och titta på allt spännande runt omkring. Vi har hängt en spegel på nackstödet i baksätet så vi kan kika på henne lite genom backspegeln, hon sitter där så snällt och fladdrar lite med tungan ibland. Skönt att man fått en sån snäll unge.
De ringde idag och sa att kromosomprovet INTE gått igenom för det var för urlakat. De mer eller mindre skrapade ju upp blodet så det var väl inte helt oväntat att det inte skulle bli bra. Däremot slipper vi ta ett nytt utan det gör de i samband med operationen. Vi skulle också komma in till vårdcentralen och ta en odling på hennes öga som bara vill rinna hela tiden, vi har ju lagt salva i ögat för att minska det röda i huden och nu tyckte doktorn vi skulle sluta med det och se vad som händer.
Överläkaren ringde idag också och förhörde sig om hur det gick med skorna, han ville att vi skulle försöka fasa ut Dobbs skenan och bara använda DB skenan, jag förklarade läget och talade även om hur tacksam jag var för hjälpen. Innan vi la på sa han: "Bara ring om det uppkommer fler svårigheter". Han sa det så tryggt så jag är nästan villig att tro honom.
Det blev lite provisorisk fikastund i nya köket i huset, vi satt bland gipsskivor och isoleringsbalar med en vetelängd och lite pulverkaffe. Riktigt mysigt! Imorgon blir det ner till staden och träffa föräldrarna igen, pappa hjälpte oss att måla idag och han har fått beröm för att han är snabb och noga.
Kameran ligger fortfarande i vagnen.... som står i bilen....

Nu är jag så trött så ögonen går i kors, det är säkert den friska lantluften som är skyldig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0