Dags för avfärd

Så var det snart dags att bära ut all packning till bilen. I hallen står våra väskor med allt vi tror vi kommer behöva de närmaste två veckorna. Kläder som går att använda postoperativt till Tjoddas, mediciner, kylväskor, pumptillbehör, kläder och diverse annat till oss. Den där otäcka krypande känslan av obehag har börjat göra sig gällande nu men ännu så länge bara i korta stunder. Allt praktiskt bör vara ordnat, disken är omhändertagen, soporna kastade, blommorna är vattnade en sista gång (glöm inte våra stackars planteringar snälla svärsläktingar) och just nu sitter Tjoddas i sin gunga och sover.
Hon är helt omedveten om vad som händer runtomkring henne och skönt är väl det. Jag är så glad att vi ska göra detta nu, när hon är så liten så vi slipper vara "elaka föräldrar" och inte behöver förklara och tvinga henne till att göra nåt som kan verka ganska läskigt för en liten tjej.
Hon kommer inte komma ihåg ett dugg när hon blir äldre, vi kommer visa henne foton från sjukhustiden och berätta för henne att, de snälla tanterna och farbröderna lagade hennes lilla hjärta, så hon skulle kunna leka riktigt mycket när hon blev större.

Tjoddaspappa sänkte farten en smula på gungan och nu sitter Tjoddas yrvaket och bligar lite surmulet och missnöjt på mig, hon är som sina föräldrar. Det ska vara full fart minsann vad är det här för mesigt bebisgung?

Jag drar ut lite extra på ögonblicket, snart måste jag resa på mig och göra det allra sista men genom att maska lite så känns det som om jag inte behöver ta itu med det oundvikliga allvaret riktigt än. Det som börjar utanför vår trygga dörr.
En kopp the till hinner man alltid med, dumt att börja resan på fastande mage.


Tack alla ni som finns där ute, tack för alla fina mejl vi fått. Det känns väldigt skönt att veta att vi inte är helt ensamma.
Vi kommer försöka uppdatera så mycket och ofta vi kan. Jag kan varna redan nu för att jag kommer lägga ut bilder vid senare tillfälle som kanske ter sig lite otäcka. Jag ska försöka komma ihåg att säga till i förväg.

The var det ja.....Kommentarer
Postat av: jenny

kram

2010-05-06 @ 18:42:30
Postat av: e

Åh prinsessan Tjoddas vi håller alla våra tummar för dig nu, och för att det kommer att gå jättebra!Massor av styrkekramar!

2010-05-07 @ 08:58:47
Postat av: Karin

Har inte läst bloggen på några dagar och fick nu se att det är dags för operationen. Tänker på er. Hälsa lilla sötisen! Kramar från Karin på BVC

2010-05-07 @ 12:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0