Sega dagar

Det har inte hänt så förskräckligt mycket de senaste två dagarna, igår vaknade jag upp och var helt inställd på att det var onsdag. Kl 10.05 kom jag på att det kändes som jag skulle göra nåt den dagen, mycket riktigt. Det var Tandspecialist hos BVC och det började om 10 minuter. Jag hittade inte min almanacka med telefonnummer till BVC och datorn var inte på så jag ringde faktiskt till min man och bad honom leta upp numret. Tjoddas skulle ju precis få mat så det var bara att hoppa över föräldragruppen för denna gång. Vi tog en runda med vagnen, en snabbhandling på ICA och sen hem igen. Väl hemma fick jag ett riktigt "nyttoryck" och började baka bröd, kanelbullar, koka saft och sätta surdeg. Allt detta samtidigt som jag och Tjoddas rockade loss en stund till radion, bara några minuter senare sov hon gott i sin myshörna på köksgolvet. Underbara unge.

Jag tror att den här kinkigheten hon har börjat med på eftermiddagarna, beror mycket på att hon inte verkar sova middag som tidigare. Idag har vi sett skillnad för idag har hon ändå sovit i sin vagn och i sin gunga. Kan det vara som så att, hon fortfarande tycker det är lite otäckt att somna och tro att vi ska lämna henne?
Idag har hon varit lite mer avslappnad och vi har haft en riktigt mysig dag med besök från Herr Hinterhofer och även vår logoped.
Först på schemat denna dag, hade vi ett besök till hos psykologen och det var intressant idag. Vi hade faktiskt kul och det bästa av allt var, att han påpekade många gånger, hur mycket det märktes att vi hörde ihop på riktigt. Att det var sann kärlek och att det var skönt att vi verkligen är ett välfungerande team. Balsam för själen att få bekräftat det man känner själv innerst inne.
Maken fick dessutom en positiv boost idag och det förtjänar han verkligen. Min man är snuskigt intelligent men verkar ha lite svårt för att tro det själv, jodå, jag HAR påpekat det många gånger men jag antar att det är lite hans jobb att inte lyssna på allt jag säger. Idag slog vi ner på ämnet och det var mycket beröm som haglade. Så... där fick han, förhoppningsvis gick det in.

Logopeden dök upp och vi gick väl igenom det vi borde, det börjar närma sig nu med teckenkursen så VISSA av oss kanske borde börja plugga alfabetet snart.... jag får köra en uppfräschning också, av någon anledning blandar jag alltid ihop x och z, jag har ingen aning om varför.
Vi blev tillfrågade om det var ok att logopeden lämnade ut våra uppgifter till en familj här i stan. De har en pojke med DS som är några år äldre än Tjoddas, självklart svarade vi. Ska bli spännande att se vad det är för några.


Imorgon blir det fullspäckat med tidig morsdagsfirande och födelsedagskalas. Det ser vi fram emot.
Mamma lilla, jag lovar att ta med mig kanelbullar! Pappa, jag ska genast ta fram väskan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0