Nymodigheter

Vi har snor här hemma idag så det är ihållande schema med näsfridan, in med nappen, lite alvedon, torka näsa, hälla i dricka och så börjar vi om igen.
Rätt gnällig liten dam om jag får säga min mening. (Hopp Hatten verkade falla på läppen iallafall.)
Lilla fröken höll mig vaken största delen av natten och maken ligger med skrällhosta på soffan för att inte väcka oss. Sista gången jag stirrade på de elaka siffrorna som talar om att man egentligen borde sova, så var klockan 05.54. Jag brydde mig inte om att gå runt till min sida eller dra täcket över mig, jag bara vek mig ner på sängkanten med näsan rätt in i madrassen och fick otroligt nog sova nästan en halvtimme innan jag vaknade av att jag frös.
Det är inte bara Tjoddas som hållit mig vaken, tyvärr har det ändrat sig lite i magen och nu har jag begåvats med ytterligare en ny aj-sensation som sitter på den andra sidan.... så nu har jag inga sidor kvar jag kan ligga på och ideérna börjar det bli lite ont om.... Men det löser sig säkert. Jag får ju peka och fråga redan nu på tisdag. Kanske är det fler spännande myom?

Iallafall, jag tänkte hålla det kort idag, mest för att det är så jäkla jobbigt när ögonpåsarna trilskas med att fastna mellan tangenterna hela tiden.... men för er som faktiskt tycker det är kul att läsa min blandade sörja av hjärn-mos-svammel..... så har jag nu lagt till möjligheten att prenumerera på oss. Så slipper man surfa in här helt i onödan och bli besviken. (Det ÄR bilderna ni är beroende av.... eller hur?)


<-- Den här lilla skönheten finns på höger sida i bloggen ganska så högt upp. Bitte klicken Sie om du vill prenumerera. (förlåt pappa men det ÄR kul att driva med tyskan ibland)

Tack för påhejningen Mr Java, jajemänsan, du fick precis ett eget alterego på min blogg. Även om du är lite för feg för att skriva fjäskiga kommentarer på bloggen (och mejlar dem istället) så tackar jag för berömmet och jag ska försöka låta det bli ett sporadiskt, stående inslag med en "ode" lite då och då till olika saker.

Fam. J, Ni är bäst, allesammans!!

Broder: Även om du inte är hemma ska jag försöka sköta min del av leveransen.... bli inte förvånad om det står ett paket och en glasslåda hemma imorgon, bör jag gömma det för andra potentiella kakmonster?
Vår lilla badanka.


Mamma J med Junarn, sjukgymnast, Tjoddas med maken och ytterligare en liten kille med sin pappa.
Första gången var det massor med barn på badet.
Lillkillen är 15 månader och kan redan några tecken, kul att se.


Kommentarer
Postat av: MrJava

Mr.Java? Hmmm... Förstår inte riktigt var den associationen kom ifrån, men sådana detaljer är ju inget att bry sig om, utan det är bara att njuta av att ha fått ett alldeles eget namn i denna eminenta blog! :)

2010-10-29 @ 17:09:18
Postat av: Eivor

Grattis!! Nu förstår vi en del av ont-i-magen-symptomen:) Men att du skulle få såna där rackarns myom på köpet var väl lite trist. Und Ich habe geklickt:)

2010-11-02 @ 21:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0