Sköt dig själv och skit i andra

Idag fick jag två väldigt grova kommentarer gällande ett äldre inlägg här på bloggen, jag har faktiskt väntat på det ett tag och varit förvånad över att de som är här och läser verkar tycka att det mesta jag svamlar om är ok.

Jag kan ärligt säga att det är många gånger jag funderat på att sluta skriva, eller låsa bloggen men, då försvinner ju hela meningen med varför jag började. Jag började ju för att avdramatisera allt det här, tala om att det är ok att må lite dåligt, tycka att det är svårt och vara ledsen och framförallt, visa att det ÄR inte farligt med ett barn som inte är "normalstört".
Om jag förstår kommentatorn rätt (som jag tror har skrivit båda inläggen?) men som uppenbarligen inte vågar helt och hållet stå för det som skrivits, eftersom ingen möjlighet till kontakt har givits.... så är det kanske dags att backa lite nu.

Tydligen är det inte ok att lägga upp en bild på en bebis utan kläder på nätet även om inte ställningen är provokativ på något sätt och upplösningen suger. Hade jag varit pedofil hade jag nog inte haft mycket nytta av den bilden. Det handlar om inlägget "Aprils fool" där det finns en bild på Tjoddas hos BVC när hon har sin skena på sig. Förstorar jag upp bilden extremt och sitter med lupp kanske jag kan ana nåt som inte är magen eller de rultiga låren.
JAG tycker att det vore mer stötande med filmen från Lund där de drar dränslangarna tillexempel. Men vi har ju alla olika trösklar och man väljer ju själv vad man vill och inte vill titta på.
I USA är ju allt naket banlyst medan våld är helt ok....och det verkar ju gå jättebra för dem.....

Jag har fått lära mig att man SKA kunna gå hem en sen kväll från puben, naken om man så vill, utan att riskera att bli påhoppad på vägen.
Jag har fått lära mig att man SKA få ha en egen åsikt och man måste kunna stå för den men även lyssna på andras åsikter.
Jag har fått lära mig att det ÄR naturligt med naket oavsett ålder och att vissa ord eller saker blir bara laddade för att samhället styr oss mot det. (Sen att det alltid finns rötägg som förstör för oss andra gör ju att vi ändå får tänka oss för ibland....inte för att många hade hoppat på mig om jag gått naken hem, möjligen för att ge mig kläder då kanske....)

Jag kan säga att jag, personligen, tycker det är lite löjligt att alla Pippi böcker som handlar om Kurredutt ön med Pipps pappa som negerkung, eller Krakel Spektakel som köper negerbullar, har blivit återkallade, brända och utbytta med de som är politiskt korrekta.... genom en sådan handling laddar man ju ord ännu mer.
Hänger ni med?
Då borde man för alltid bannlysa Sunes sommar med klassiker som "we call them wienerbreads" också. Eller sketcher av GAS (Galenskaparna After Shave) där man fritt och flertalet gånger skojar om personer med utländsk härkomst på ett sätt som absoult inte vore ok idag? Oh, oh...driver de inte med en stackars turk i Göta Kanal också? Bort med den isåfall...

Det finns så mycket här i världen jag gärna hade ändrat på om jag kunnat. Jag klarar tillexempel inte av att titta på dåliga debattprogram eller kassa dokumentärsåpor som innebär att alla ska ligga med alla på kortast tid möjligt, men vet ni vad jag gör då?
Jag byter kanal, eller stänger av. För det är min fulla rätt att göra det om jag tycker det är nåt jag tar anstöt av.

Så, till dig, för jag tror faktiskt bara du är en, men du hann kanske lugna ner dig lite medan du skrev ditt första inlägg?
Jag har din IP adress loggad i min blogg men jag tänker inte använda mig av det och jag tycker faktiskt det är lite väl fegt att inte våga lämna kontaktuppgifter eller ens ett påhittat alias. Är du helt fläckfri själv eller kommer du inte ihåg ett av de mest kända citaten från bibeln när de kastar sten hejvilt?

Om du tycker det är så farligt att se en bild på en tre månaders bebis, på håll med inget annat än sina skor på sig, som var hela poängen med bilden men uppenbarligen så missade du den trots bildtexten, så tycker jag du ska lägga lite mer av din  fantastiska energi på att kanske försöka rätta till sånt i vårt samhälle som faktiskt är fel istället.
Är det inte mer fel på att det INTE är ok med nakna bebisar än att det faktiskt fanns ett kort i ganska kass upplösning på mitt barn, i en icke, på något sätt, sexuell position? Det är ju inte direkt så att hon ligger och fläker sig. (En sådan bild hade jag definitivt inte lagt upp, jag har också mina gränser)

Vad kan vara mer naturligt än att vara naken? Det blir ju vad man gör det till och kanske är det som så att eftersom inte jag eller någon jag känner, hittills har tänkt på bilden som sexuellt.....kanske det är någon annan som behöver en dumstrut eftersom de tänker på barn som något de inte borde vara i första hand?
Det är min åsikt som jag står för!
Kommentarer
Postat av: Pappa h

bara en sjuk människa kan uttrycka sig på ett sådant

sätt.Hon/Han har nog själv stått vid spottpålen och vet därför hur moralkvarnen skall dras.Vi andra följer din blogg med glädje och ser fram mot nya upptäckter nya mål så sköt dig själv(som hitintills)och skit i andra

Älskar dig med din familj

2010-09-28 @ 23:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0