En påskhälsning

Hittills har ju påskhelgen flutit på bra med alldeles för sena kvällar och alldeles för mycket godis. Så man mår sådär bra, ni vet....
Det tråkiga är ju också att står det lite godis kvar i en skål dagen därpå så kan man inte låta bli att gå och plocka de där sista bitarna man ratade igår, de där lite äckliga bitarna som man inte fattar varför man ens la ner i påsen från första början. Dagen-efter-godiset liksom.
Familjen J dök upp som planerat igår och trots en inomhustemperatur som vid ett tillfälle uppnådde imponerande hela 28 grader, så hade vi som vanligt mycket trevligt.
Idag, påskafton blir vår egen dag med lite påskmys för oss själva. På menyn står bland annat en enklare lunch bestående av hemmagjord räkmacka på grovt bröd (med maaaassor av handskalade räkor) och ikväll blir det finsupé med fräsch, kylskåpskall frukt och lite god ost.

Sen vill jag bara tala om för Eivor att om allt som krävs för att du ska hälsa på är ett eget hönshus så kan du börja cykla nu, så hinner jag snickra ihop ett till dig innan du är framme.

Vi skulle ju fotografera våra små sockerbönor i full påskprakt men, för att använda ett lite mer rättfram språk än vad som kanske krävs....det sket sig.
Tydligen är inte bästa receptet för att tvinga fram "Det perfekta påskkortet" med stort "D" 1st jättegravid, förälder som krälar omkring med kamera på golvet och 3st som hoppar och tjoar som lallande idioter i bakgrunden.
Det framkallade mer handlingsförlamning, förbluffade blickar och vantro, blandat med lite avsmak som blänkte i ögonen..... så, gör inte som vi.

Dessutom har tydligen barn en irriterande förmåga att hellre titta på det som rör sig och låter, än att le stort och titta charmigt in i kameran med huvudet lite lätt på sned. Märkligt va? Det resulterade iallafall i en ganska smårolig bildserie vi gärna kallar "gissa vilken förälder som gapar mest just nu?"

Påskhelgen fortsätter dock och min imponerande imitation av Neptunus måne Galatea, är fortfarande inte till ända.
Men det är ju ingen mening med att plocka ut steken ur ugnen innan den är färdig....eller hur?

Glad påsk.
Vaaaaaaar är föräldern?


Solmössan blir testkörd i rätt miljö.


Älskade dotter vilka ögon du har.En riktigt Glad Påsk till er allesammans iallafall.
(Vi körde sminket i Photoshop i år igen, lättast att "tvätta bort" på det sättet)

Kommentarer
Postat av: Eivor

:) Jag pumpar i däcken redan!

2011-04-24 @ 14:48:10
URL: http://ellja.blogspot.com/
Postat av: MrJava

Haha, tummen upp för obskyr astronomisk referens!

2011-04-24 @ 15:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0