crash n' burn....

Hur kan man vara så dum så man först tränar allt man orkar dagen efter man känner sig helt återställd för första gången efter sin förkylning och sen står kvar utomhus en stund efter träningen med en träningskompis? Alla som tror att jag idag, återigen har jätteont i halsen kan räcka upp en hand nu. Jag är snart 30 år gammal, när ska jag lära mig att mamma och pappa alltid har rätt?

Tjoddas var länge på dagis idag, imorgon är det sista inskolningsdagen och än går allt jättebra, när jag skulle hämta var det myyyycket mer intressant att få vara hos någon av fröknarna istället för tråkiga mamma minsann. Det känns HELT ok. Världens bästa förskola!

Men, jag har förresten en dagens bästa också. Vi tog en snabb shoppingtrip i ett närbeläget shoppingcenter som en gång i tiden var postorderföretag. Det är den närmaste butiken jag vet som säljer tyg och band. Efter att vi nästan var klara tyckte jag mig förnimma en bekant doft ifrån lille Loffes babyskydd. Inget annat att göra än byta, utmaningen i det hela var bristen på våtservetter men bytas och göras rent måste man ju göra i vilket fall som helst. Sagt och gjort. Vi tog den sista blöjan ur bilen och smet in i skötrummet jag och lillemannen. Han log så nöjt mot mig och med tanke på förödelsen jag stirrade på, kan jag förstå att han var god och glad igen. Ingen magknip här inte. Jag tackade min lyckliga stjärna över att det inte krupit iväg uppåt som det har en tendens till att göra, min enda hjälp jag hade var sånt där tunt, läskigt dasspapper som man bara får små hörn av för rullen sitter för hårt spänt i den där nedrans lådan. Efter att ha fått loss lite småbitar och insett att det inte kommer bli så bra, tog jag hela ungen och satte honom i handfatet istället. Det verkade himla skoj och han plaskade lite med fötterna under kranen och flinade stort mot bebisen i spegeln. Inga problem här med mammas lille solstråle inte. Sen var det bara att badda torrt med lite ordentligt handdukspapper istället. Perfekt!
Minsann inte alla som kan säga att de har badat i handfatet på Älvsereds shoppingcenter. Så det så.

Nu blir det en kopp rykande hett te med färsk ingefära i och sen är det sängläge som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0