En fasansfull upptäckt

Jag gjorde en grym upptäckt idag på morgonen när jag skulle hämta en sak ur bilen.
Stackars, stackars Patrick.......


Det var minst -10 grader i natt....


Idag är det lite synd om Tjoddas för hon blev vaccinerad igår och är superhängig idag (läses: ger sin mamma skavsår i öronen med allt gnällande) Hon har fått lite Alvedon, lite hemmagjord "sorbet" i form av hemmagjord frusen, nästan helt sockerfri, blåbärsdricka. Nu ligger och nerbäddad i soffan och kikar på teckenfilm en stund.
Förhoppningsvis sover hon lite mer och kanske piggnar till imorgon igen.
Vi kör helt enkelt en riktig mysdag idag, det går inte att göra så mycket annat. (Stackars mig som får skjuta upp städningen tills imorgon...oj,oj...hur ska jag klara det här....)

Igår eftermiddag var vi en vända på IKEA, för små flickor måste ju muntras upp efter besök hos doktorn tycker jag....(oavsett ålder eller vem av dem som fick utstå behandlingen)
Tjoddas tyckte att min nya hålslev var det bästa köpet, den åkte in i munnen och stannade där tills vi betalade för den.
Det kändes lite märkligt att beställa för tre i restaurangen, första gången Tjoddas fick en egen portion med "o-hemma-lagad" mat. Köttbullar såklart, vad annars? Någon mer som tänkt på att en "klassiker" kostar 16kr men en barnportion, som är mindre kostar 19kr?
Tjoddaspappan hjälpte till att äta upp på slutet men annars verkade det falla lilla damen på läppen. Hon fick två pommes av mig att smaka på också (de var inte så salta så jag passade på) den ena åt hon upp och den andra "körde hon bil" med på bordet samtidigt som hon gjorde sitt motorljud. Däremot tigger hon ohämmat gurka såfort hon får syn på det. Lite roligt att se, hon blir helt till sig.


Så här superpigga är vi idag. Hon somnade nu någon minut efter att jag tog bilden.
Tjoddas somnar aldrig i soffan framför TV'n annars.


Jag får väl passa på att ge köket en omgång iallafall och utnyttja sovperioden.
Hoppas det är bra imorgon igen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0