Ursäkta röran vi bygger om.....

Hm, så jag kände att det vad dags att försöka "hotta up" bloggen lite, vilket resulterar i lite olika...fruktansvärt, gräsliga färgförslag.
Av någon outgrundlig anledning slår den här "oj-vad-jag-känner-för-att-mixtra-med-htmlkoder-just-nu" känslan alltid till någonstans mellan halv ett på natten och varar gärna fram till runt fyra.... det är den lilla nörden som bor i mig, den som vill plocka fram Jolt colan, pennfodralet som passar perfekt i bröstfickan och leta CSS tutorials hela natten... jag är en sjuk, sjuk liten människa....
Så iallafall, det blev lite för sent för en ordentlig bloggning idag tyvärr och jag ber verkligen om ursäkt för skicket jag lämnar bloggen i nu men... jag orkar inte fixa längre. Mina ögonlock fastnar mellan tangenterna just nu....

Ska försöka återkomma snarast med inlägg om vår älskade lilla badanka som var på sitt första klädparty idag och som ska få finbesök till frukosten imorgon.

Ett bra tips är att kisa nästa gång ni kikar förbi bloggen....man vet aldrig vad jag råkat sätta för härlig färgkod som bakgrund när jag testar..... hm, undrar om det finns någon tillräckligt skarp för att man ska bli solbränd?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0