Hemmahattenparty

Vi är mycket nöjda efter dagens "happening" Idag har jag äntligen trädit in i vuxenvärlden när det gäller konceptet "homeparty"
Hatten förlag har alltså någonting som kallas för hemmahatten och fördelen är ju att man får klämma och känna lite på produkterna innan man bestämmer sig för att beställa någonting. Det är ju lite lättare att ställa frågor och få saker förklarat för sig också, det största pluset tycker nog jag ändå är att man får träffa lite roligt folk samt att det är en utmärkt ursäkt för att få ta en fika (i vårt fall en ganska nyttig sådan på frallor och kaffe)
Nej jag tycker det har varit väldigt givande och jag rekomenderar alla som har möjlighet att fixa iordning ett hemmahattenparty själva.

Tjoddas fick ju sin sista vaccinationsspruta för influensa häromdagen och det har blivit lite rött runt stickmärket. Det har även blivit lite snorbildning och gnällighet, speciellt mellan 02:00-05:00 på dagarna är det nästan inga bekymmer alls, man får grym reflexövning (duck and cover) när man ser att nysningarna är på väg. Jag själv gjorde missen att hamna mitt i skottlinjen och det är sådär mysigt när en lång, slemmig snorkråka samt tillhörande salivdusch, smaskar en rätt över ansiktet. Men sålänge det inte är gröt och linfrön med så är det ju ganska snabbt avtorkat.

Jag satte mig ner för att göra en mapp till min skärmsläckare, man kan nämligen be skärmsläckaren att bläddra mellan olika bilder från en specifik mapp på datorn och medan jag satt där med mitt "copy paste" (klipp o klistra på svenskt ICKE nördigt språk) så insåg jag tre saker,
1. Ett år går verkligen fruktansvärt fort.
2. Shit så fort man glömmer hur små de var när de kom ut (och alla är vi tacksamma för att de är så små när de väl ska ut)
3. Jag har en bra bit över 2000 bilder på Tjoddas..... det kan bli en rätt tjock fotokalender om inte mor och farföräldrar passar sig....


Så vill jag bjuda på tuffingbilder med fixad frilla. Jag blev så glad när jag insåg att jag inte behöver klippa henne för att bli av med hennes vildvuxna doktor Snuggles frisyr. (För klippa barn får man göra när de sover eller är sövda fram tills de fyller ungefär 18 va?)


dr Snuggles.


mallgroda med broccoli hängande från mungipan. Observera pippilottorna!


Kommer förmodligen ha väldigt svårt för att säga nej till den här ungen sen.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0