Mitt fel

Så nu är det faktiskt mitt fel att det inte blivit något skriva av på flera dagar. Jag har gått och blivit träningsberoende.... tänk att man kan vara så fruktansvärt korkad att man glömmer hur sjukt roligt det är att svettas i flock? Ju mer träningsvärk dessto lyckligare är jag. Enda smolket i bägaren är att det blir mycket körande och vi försöker passa på när vi ändå ska in och handla.
Lilla Tjoddas och Loffemannen har nog åkt bil sin beskärda del för hela livet just nu tror jag.
Så jag får helt och hållet ta på mig denna gången att det är långt mellan blogginläggen.

Loffe växer så det knakar och Tjoddas upptäcker nya saker varje dag. Det ger en sådan otrolig kick för varje liten ny sak man lägger märke till. Det är nu det börjar bli farligt och man får tänka på vad man säger och gör. Som tillexempel att inte lägga av värsta ölraparna, även om Tjoddas skrattar så hon kiknar när jag gör det.... Man ska ju försöka vara ett föredöme....jag borde aldrig fått tillåtelse att åka hem från BB med ett barn, de måste fattat att jag kommer förstöra dem....

Idag var det spex på stan och Tjoddaspappan vallade runt kidsen i vagn under tiden jag svettades och skakade rumpa till de ljuva latinska toner som strömmade ut ur högtalarna. Det borde vara obligatoriskt med 30 minuter i ett kylrum efter en träning, jag blir alltid totalt knallröd när jag tränar, det ser seriöst ut som om jag somnat i solen några timmar efter att jag smörjt in mig med matolja.
Jag mötte upp resten av min älskade familj utanför gymmet och vi styrde kosan mot parken där det var agility på gång. Tjoddas flirtade med alla hon kom åt och jag föreslog att vi skulle sätta henne i bärstolen istället så hon verkligen kom upp och kunde se sig omkring.
Hon tjoade och skrattade så hon kiknade samtidigt som hon hoppade upp och ner, vinkade till alla och klappade i händerna. Det var uppträde på torget så där stannade vi till lite och diggade musiken, klappade händer och busade riktigt ordentligt.
Vi var hos familjen J igår efter en dag tillsammans lite norr ut med shopping. Jag har fått ytterligare ett beroende till och det är faktiskt ditt fel mamma J, du vet precis vad jag menar.
Som alltid är det lika kul att ses och hitta på saker tillsammans samt att se varandras barn och hur det går framåt för oss alla. Tänder, tecken, prat, motorik....de är väldigt underfundiga våra barn och det råder inte det minsta tvivel om att de har koll på allt och vet hur man vänder saker till sin egen fördel.
Första dagisdagen närmar sig och min ångest har gått över lite för stunden, just nu är det mest spännande och jag tror det kommer bli fantastiskt roligt och lärorikt för den här lilla damen. Det enda jag är ängslig över är att de andra barnen helt kommer köra över henne, hon är en så snäll liten person som gärna ger bort det hon har i händerna och även om det är behjärtansvärt så tror jag hon kommer bli ledsen på dagis när de tar alla grejer och går. Jag hoppas att det inte vänder heller, jag vill att hon ska fortsätta vara den här ljusa, härliga tjejen med solsken i hjärtat som älskar de flesta och gärna delar med sig. Jag vill inte att hon ska formas efter de andra dagisbarnen och slita åt sig allt i närheten för att sedan surt vakta det och protestera om någon vill att man ska dela med sig.....
Men det löser sig nog.

Nu är det dags för Loffe att få en "nattamacka" sen är det hopp i säng.

Idag orkar jag inte pilla med bilder etc så istället bjuder jag på en glad låt med en skön och enkel video till som iallafall alltid får mig på bra humör.

Bruno Mars med The lazy song


Kommentarer
Postat av: mamma J

..he he, känner mig lite skyldig till båda dina beroenden men har inte det minsta dåligt samvete, de beroenden som får dig att må bra gillar jag att vara skyldig till :-) Kram på dig!

2011-07-29 @ 20:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0