Återuppstånden....

Jodå, vi lever.... men hade någon frågat mig i förrgår så hade jag helst valt att inte göra det, inte just då iallafall. Stockning, som ett brev på posten. Det går ju så otäckt fort...lite som när man köper päron och försöker vänta på att det ska bli perfekt moget innan man äter det. Scenario: inte än, inte än, inte än, försent.....
Så det har varit lite kämpigt här hemma några dagar nu, inte minst för min stackars make som fått sköta det mesta medan jag legat helt däckad  i feberfrossa, på soffan, uppkopplad mot pumpen på regelbunden basis, (Oh yes, fåntrattarna är tillbaka på ett tillfälligt besök. Så glad jag är att jag fortfarande har den kvar!)
Det tar mer psykiskt än vad man kanske tror, dels för att man blir helt hjälplös och beroende av någon annan och dels för att man kan inte ens hålla i sina barn eller ta emot en kram. Idag har jag (sittandes med samma kroppshållning som en ostbåge) äntligen kunnat hålla i båda mina barn. OCH jag har fått en kram, det känns bra!
Tjoddas har idag jagat såpbubblor och när hon inte ville sova middag med sin pappa, så roade hon och jag oss med att testa exakt hur mycket vatten som köksgolvet egentligen tål.
Tjoddas har en egen teori om att det bör vara två delar vatten för varje del som finns i baljan. På så sätt flyter ju plastankorna oavsett om de trillar ur eller inte. Smart va?
Efter exakt en halv sekund tog jag av mig mina dyblöta strumpor och satte mig i säkerhet några meter bort. Den ungen kan plaska, hon borde bli professionell inom synkroniserad simning, alternativt söka jobb som propeller.
Lille Loffe har haft en mindre bra dag, han är lite känslig och ännu så länge verkar vi gå bet på vad det är som stör honom. Jag gissar på magen, fortfarande, men ibland verkar det som om han blir mer ledsen när man tar i honom. Märkligt. Det bär av till BVC för väg och mätning, det är ju ganska tätt såhär i början. Blir spännande att se om han stuckit iväg lite till sen förra veckan.

Här kommer några kort från dagen. Fåntratten kallar och snart vaknar det minsta trollet igen.Det blir definitivt mer såpbubblor i sommar.


Åka vagn och dricka vatten, två av Tjoddas största intressen. Loffe är ett nytt intresse,
efter ungefär 200 "nej" av oss blev Tjoddas sur för att hon inte fick "klappa kissen" som
också låg i vagnen. Hon bröt ihop men fann sig snabbt igen när hon fick komma upp och
bli buren av mamma.


Vi övar inför eventuella djurparksbesök.


Åka vagn, dricka OCH titta på kossorna....tre intressen på en och samma gång.


På vägen hem fick jag se min första äsping, vilken fantastisk färg, eller hur?
Stursk liten rackare, han spände hela kroppen och väste, sen anföll han några gånger.
Kaxig för att inte vara mycket större än en glasspinne.


Knäppkatten var som vanligt med ute och gick (vilken syn vi är när vi kommer hela familjen, undrar
om vi kan drilla hönorna till att följa efter tillslut också) hon tyckte vi tog för lång tid på oss så hon
tog en kort paus vid vägkanten.Kommentarer
Postat av: Eivor

Tvi vale för mjölkstockning! Undrar om dom där kossorna råkat ut för samma nån gång? Kunde du annars amma Tjoddas när hon var bebis? Här var det inte tal om saken. Pumpade och gav via sond...

2011-05-24 @ 10:37:41
URL: http://ellja.blogspot.com/
Postat av: Emily

Usch stackars dig för stockning,,,hoppas det blir bättre! Jag tipsar här om en liten tävling hos oss! ;) Underbar bebisdräkt!Kom och tävla!Kram Emilyhttp://www.myperfectbaby.se/

2011-05-24 @ 16:20:42
URL: http://www.myperfectbaby.se/
Postat av: Tjoddasmamma

Nej stockning är inte kul alls, bara onödigt. Jadu Eivor, jag tror kossor med stockning blir sparkade från Bregottfabriken, eller hur? Jag pumpade och gav på flaska till Tjoddas, min trogne trotjänare med fåntrattarna...Jag får gå in och kika på tävlingen Emily, det vore väl kul att vinna något så fint.

2011-05-25 @ 01:29:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0