Det var i maj när göken gol....

Inte så svårt att räkna ut varför det varit tyst några dagar kanske?
Två dagar efter utsatt tid bestämde sig Tjoddas lillebror för att nu ville han minsann ut. Värkarna startade ungefär vid halv sex på morgonen den 3/5 och efter att ha trampat omkring till klockan sju på kvällen, så gick äntligen vattnet. Tjoddas fick åka till farmor på pyjamasparty och själva drog vi iväg till BB.
Så besviken jag blev, alla sa att det skulle gå mycket fortare denna gången, så i själva verket kändes det som om vi höll på hur länge som helst. Tiden i sig, bara försvann på nåt sätt. På något märkligt sätt hade vi plötsligt redan varit inne i två timmar. Den här gången fick jag, istället för lakansmetoden, hjälp av en sköterska som hängde på armbågarna över min mage, samtidigt som jag fick några handtag att dra i. Ut kom han iallafall tillsist. 4645gram och 54cm lång. Tjoddas lillebror kommer få bloggnamnet Loffe, för det stämde bättre än jag trodde. (Kan jag säga lite kryptiskt)
Nu har vi varit hemma några dagar och vi är fortfarande inne lite på själva landningen. Tjoddas verkar tycka det är kul med ytterligare en "kisse" hon kan klappa..... så hittills går den biten också bra.
Så stor vår lilla fröken blev, hon slutade liksom tvärt, att vara bebis. Såklart svallar hormonerna även denna gången men nu gråter man över att tiden går så fort och att Tjoddas, som föddes typ igår, redan är så himla stor jämfört med Loffe. (Jag gråter lite över att han luktar så gott och att jag inte riktigt fattar att jag har två barn också....lite mesig måste man få vara nu till en början.)

Men jag ska inte babbla på. Jag ville bara tala om att vi var hemma och att alla mår bra.
(Jag når förresten äntligen fram till vattenkranen i köket igen....)


Tjoddas återupplever sitt förra BB besök, när hon själv låg i en liten plastbalja
jämte våra sängar.


Välkommen lille Loffe, du har en förbokad plats i farfars grävmaskin.


Kommentarer
Postat av: logoped-Anna

Grattis till lill-prinsen Loffe!

2011-05-11 @ 14:30:00
Postat av: Malin

Åh grattis till fina lillebror!! Längtar ännu mer efter vår nu när jag ser er söta =)

Många kramar från Malin

2011-05-15 @ 17:59:13
URL: http://rabarba.se
Postat av: Anonym

Förresten, är lite nyfiken på hur stor Tjoddas var när hon föddes? Är rädd att vår lillebror kommer bli en riktig superbjässe eftersom ds-barn brukar vara mindre än genomsnittet men Thea vägde 4500 och var 53,5 cm..

2011-05-15 @ 18:06:40
URL: http://rabarba.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0