En häftig grej

En sak jag ofta undrar över är vilka tusan NI egentligen är, ni som återkommande läser mitt svammel. För skojs skull googlar jag ibland min egen blogg för att se om det dykt upp några nya roliga bloggar som lagt till mig på sin länklista, på så sätt "hittar" ju vi varandra och jag kan lägga till dem tillbaka... och det var då jag hittade den, en sida som för statistik över besökare på den här bloggen och även om jag inte kan se precis vem ni är så ser jag att jag har en blå prick på kartan i Genève...det kan ju inte vara så många andra än Fru E det... och en liten prick i Finland visade att härliga Eivor fortfarande är inne och kikar ibland. Stockholm, Falkenberg, Malmö, Helsingborg Strömstad, Halmstad, Linköping, Göteborg, Ronneby, Tingsryd, Ljungby, Visby och tillochmed några i soliga Kalifornien (!!!!) har hittat hit..... detta var det häftigaste jag varit med om på länge. Tydligen blir pricken större ju fler i det området som går in (så pricken i Strömstad var inte direkt nåt att skryta med, Fjällmor...du vet vem du är)
Några av er kunde jag faktiskt klura ut för en del av er känner jag ju sedan tidigare. Men oj, så glad jag blev! Hit ska jag gå in ibland och titta när man känner sig lite ensam i världen, så ser man på en gång att det är man minsann inte alls det.

Och så vill jag ge er en alldeles förträfflig länk till en samlingsplats för massor med bloggar och hemsidor om Downs.
Klicka här: "Blogg länkar"

Tack snälla för att ni genom att läsa om oss och kanske många andra, ökar medvetenhet, kunskapen, toleransnivån och förståelsen för oss som inte är som alla andra!!


Kommentarer
Postat av: Edström fd Jörgensen

Lämnar en liten hälsning från den blåa pricken i Genève då... Som inom en kort framtid kommer att förflyttas till Stockholm, men då blir det ju bara en ännu större prick där. :)

2012-01-20 @ 17:46:52
URL: http://alieningeneve.blogspot.com
Postat av: Tjoddasmamma

Välkommen hem igen. Sverige har varit tomt och tyst utan dig.

2012-01-20 @ 17:57:26
Postat av: Edström fd Jörgensen

Oj, såpass? Ja, då är det väl tur att jag återvänder redan nästa vecka. :)

2012-01-21 @ 17:36:04
URL: http://alieningeneve.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0