Gott Nytt 2012

Efter en, om jag får säga det själv, fantastisk fin porterstek, så var det då dags att lära sig skriva 2012 istället för 2011.
Barnen skötte sig exemplariskt och sov sig igenom allt fyrverkeri. Doris, märkte vi, är ingen större anhängare av smällare och det är väl helt förståeligt. Ikväll är första gången någonsin hon brutit mot regeln "jag får inte vara här" några grannar längre ner på gatan (ca 1,5km härifrån...våra näst, närmsta grannar) sköt upp några raketer idag och vips satt jag med en 50kg's hund i knäet...i soffan...i vardagsrummet, där är inga Doris'ar tillåtna i vanliga fall. På så vis känns det iallafall skönt att hon söker skydd hos oss och faktiskt visar att hon känner sig lite mer trygg med oss i närheten.

Idag har vi avnjutit nyårsmenyn för andra gången då Tjoddasmormor och Tjoddasmorfar var extremt lättövertalade att komma och hälsa på. Sånt tycker vi om.
Kameran däremot har tagit vinterlov, inga foton på varesig Nyårsafton eller idag. Jag kanske håller på att bli sjuk?


Vi i TjoddasLoffefamiljen, vill iallafall passa på att önska samtliga förvirrade människor som råkar hitta hit med jämna mellanrum, ett riktigt Gott Nytt År och en god fortsättning. Vi ser fram emot allt spännande vi kommer få vara med om och alla människor vi kommer få träffa.
Kanske ses vi på Katrineberg i sommar, eller kanske i andra sammanhang.

Nu är det definitivt dags för sängen, speciellt om en liten herre kommer vakna för tredje natten i rad, runt halv två och överlycklig applåderar sig igenom en hel timme, sittandes mellan mamma och pappa i sängen. Svårt att bli irriterad över missad sovtid när han är helt überhappy. Ni vet den där klassiska apan med små cymbaler mellan händerna? Det är vår son...han är väldigt billig runt 01.30 om någon känner att de har för lite att göra vid den tiden på dygnet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0