Lycka är.....

Lycka är de små sakerna i livet:

-När barnen går och lägger sig utan att gråta i, vad som känns som, en evighet, innan de somnar...
-När man känner att man hittat precis rätt med någonting, en plats, ett köp, ett arbete, sin partner, etc..
-När Loffe busar och skrattar så han trillar på rumpan för att benen viker sig.
-När Tjoddas stilla drar en filt ordentligt över kattens huvud, väntar en liten stund, lyfter av filten fort och ropar "buu"
-Nya vänner och bekantskaper
-God mat....
-När man sitter bland fåren i hagen och lyssnar på hur de mumsar i sig sina godbitar, samtidigt som man borrar in fingrarna i pälsen på den som råkar stå närmast.


Ja, egentligen finns det ganska mycket att må bra för och känna sig styrkt av om man bara orkar stanna upp och tänka efter.

Ville bara tala om det och sedan är det dags att försvinna tillbaka in bland skolböckerna och plugga nya tecken tills imorgon. Alla som går på Katrineberg just nu och även de som lär ut ska ha en stående eloge för samtliga är fantastiskt duktiga och kämpar som tusan. Jag har ont i huvudet varje dag, lite för att det är mycket att ta in men mest för att jag skrattar så mycket. Jag tror jag har hittat min "grej" i livet.... den som lever får se.
Kommentarer
Postat av: Eivor

Lär du dig dig tecken du? Jag har kommit in till Handledarutbildningen i Karlstadmodellen. Lär bli en hel del tecknande där också. Nog får huvudet arbeta alltid. Och minne? Hade man en gång ett fungerande sådant? Problemet här i svanskfinland är det, att vi har egna tecken. Skiljer sig markant från era, men ganska långt lika de finska. Synd!! För ni har så bra utbud på nätet, appar till ipaden och annat material. Ni är längre hunna än oss här på andra sidan potten...

2012-06-28 @ 22:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0