Små babysteps....

4 vingliga, krokbenta och hasande var de men äntligen har min älskade prinsessa tagit sina första steg, alldeles själv. Det känns så skrämmande overkligt. Sedan Loffe började stappla omkring i värsta "full som en kaja" stilen, så har Tjoddas betraktat och funderat. Visst, hon har testat att resa sig upp själv utan att hålla i nåt men först de sista dagarna har man märkt viljan att komma framåt. Det är en helt annan växel och hon utstrålar så otroligt mycket styrka inifrån när hon tar sats och tvingar benen och fötterna att samarbeta med envisheten.
Ursäkta språket nu för här kommer en svordom (så håll för ögonen om ni är känsliga) Fy fan vad häftigt!
Älskade ungar vad jag blir trött på att ni alltid klättrar i mina kläder, nyps, trillar och slår er, är griniga i omgångar och att ni alltid måste gråta, precis samtidigt. Men oj vad mycket man får tillbaka bara man tar ett andetag och påminner sig själv om att man måste rida ut topparna för att komma till de roliga mellanstunderna när allt liksom flyter på och alla leker snällt med varandra. Det går fort och jag är lycklig över att jag faktiskt känner mig tillfreds med hur vi har utnyttjat tiden hittills. Att vi iallafall försöker, få tid; till det som skapar mest lycka och närhet, nämligen att umgås som familj och göra saker tillsammans.

Tack alla mina två barn för att ni gör mina dagar en gnutta mer spännande än om jag varit utan er. Tack också älskade make för att du hjälpt mig att sätta dessa två till världen och för att du tar hand om oss efter bästa förmågan.


Prinsessan Tjoddas på finbesök hos familjen JEn eftertänksam liten kille (för en gångs skull)


En trött Tjoddas och en liten Junarn som är lite blyga i början av kvällen.
(Det gick över sen...speciellt för Loffe)


Tjoddas får provsitta Junarns finfina cykel. Det var lätt kvällens höjdpunkt och
våra små flockades runt cykeln gång på gång.


Tack snälla familjen J för en härlig kväll. Skönt med lite fler inbokade dagar och kvällar framöver.Kommentarer
Postat av: Mamma J

Kloka ord från en klok mamma!

Tack själva snälla ni och tack för allt gott ätbart vi fick ( som snabbt tog slut) och de goda tvålarna som används flitigt!

Kram kramelikram kram

2012-05-16 @ 13:00:51
Postat av: Eivor

Trevlig läsning! Heja Tjoddas! Med envishet kommer du långt :) Och med en sådan mamma vid din sida bestiger du alla berg i framtiden! Puss!

2012-05-19 @ 21:17:08
Postat av: Andreas

Härligt. Kul att ni hade en trevlig kväll :)

2012-05-30 @ 08:37:13
URL: http://andreasharliga.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0