2012-10-15     Det är skandal....

...att jag inte bloggar oftare. Jag skyller helt och hållet på....ja, det är en hel hög med saker egentligen. Kameran är för det första trasig, eller..ja, mitt favoritobjektiv är iallafall kaputt. Det suger lite att byta tillbaka till en risig Opel Ascona när man vant sig vid att köra en Dodge Ram 1500 om man säger så..kompaktkameran HAR trots allt, faktiskt kommit till bruk lite de senaste dagarna ändå. Annars skyller jag på att mina barn ser till så jag har annat att göra än att blogga och framförallt att jag försöker komma i säng innan klockan 23.00.....förutom idag då eftersom klockan redan är tjugo i tolv (Vad tusan hände med min läggtid?).
 
En kort sammanfattning med de få bilder jag har i lager....
 
Vi passade på att hälsa på mormor och morfar på absolut bästa dagen nämligen när morfars båt skulle landsättas för vintern. Stora bullriga maskiner (som inte syns på bild) genererar alltid ett leende eller två hos vissa av mina barn...
 
Naaaaaajs, tyckte lille Loffe i sin vagn.
 
Man KAN inte göra någonting sådant här UTAN att ta med sig lite fika. Här i form av nybakade muffins och lite gott kaffe. Muffins var tydligen väldigt populärt hos de små som åt nästan allt själva.
 
 
Ytterligare en fördel med stor kombi.
 
Barnen kan fika inne...fast de är ute...fast de är inne...
 
Att storhandla har fått en helt annan innebörd sen barnen kom till.... jodå, det är matvaror också
i korgen..där till höger. Jag ser minsann en påse mjöl en apelsin och en zucchini (Tack snälla Eftraföräldrar för honung och grönsaker).
 
 
Lilla Tjoddas har varit dålig med feber i helgen och idag var vi hemma tillsammans, på vår lilla promenad var det dock idel solsken som gällde från lilla fröken, detta trots att resten av världen bjöd på regn och rusk.
 
 
Och är man sjuk ska man få äta sånt man tycker om. Idag spontangjorde jag vår favoritsoppa (Min och Tjoddas) i väntan på att maken med Loffe i släptåg, skulle återvända från skog och mark. Tjoddas-Loffe-farfar hade lite bekymmer med sin maskin och
efter att de 10 utlovade minuterna var slut (45 min senare) så bara "råkade" det finnas rykande varm favoritsoppa till mig och Tjoddas.
 
Hyfsat lycklig kille som testade precis ALLA knappar inom räckhåll.
 
 
 
 

RSS 2.0