När man..

När man i livet kommer till en av de där berömda topparna, ni vet, när man kommer till en sådan där flaskhals där det samlas mycket på en gång, trycket blir högre, allt sker snabbare än vanligt... precis innan det plötsligt exploderar och blir ett fritt flöde av saker som händer nästan på en och samma gång och sen saktar allt av för att återgå till vad som nästan blir ett öronbedövande vakuum av stillhet....just då, är det väldigt viktigt att man har iallafall EN annan sak som helst bör vara någonting helt annorlunda än det du gör varje dag.
En enda sak som du kan få ägna dig åt och koncentrera sig på utan att släppa in några tankar på vad du faktiskt lever i för verklighet just nu. Om det så handlar om att vädret börjar bli mörkt och kallt, att barnen är skrikiga, kanske någonting större som händer i livet eller nåt som är helt obetydligt litet egentligen....
 
En enda sak, som du verkligen tycker om.
 
Kom ihåg det och håll fast vid det. Prioritera det, vårda det. En trygg punkt, ett centrum att komma tillbaka till när man tappat bort sig själv. En plats att börja navigera från.
Det är vad som gör dig till just dig, som ger dig styrka att vara just den du är. Någon som din partner älskar och valt, helt frivilligt, att leva med. Som gör dig till en bra förälder som kanske har det där lilla, lilla extra tålamodet när det behövs....
 
 
Jag ägnar mig passionerat åt löpning, hönor och piano.
Hönorna för det underbara sällskapet, pianot för att det fyller upp min själ och löpningen för att jag känner mig så otroligt fri.
 
Jag kan bara inte bestämma mig för om jag springer mot någonting jag söker eller om det är bort från det....
 
 
Var rädda om er!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Eivor

Men! Så fint skrivet! Vilken klok människa du är! Jag sitter som bäst i ett riktigt virr-varr-kaos. Både i mitt inre och yttre. Bör kanske snöra på mig skorna o gå och zooma in den där fasta punkten. Den finns ju där i själen, men just nu ligger en massa bråte över den. Pussåkram!

Svar: Snöra, zooma, spring! Säg till när du vill ha sällskap.
Pia Hägnefröjd

2013-09-29 @ 21:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0