Två tredjedelar....

Två tredjedelar av kursen i handikappsvetenskap färdig. Även om det är hemtentor och uppsatsskrivningar, så lovar jag er att man mår precis lika illa och är exakt lika svettig om händerna när man lämnar in, som man var i skolan. Märkligt att man ens vill utsätta sig för det en gång till men jag tror det kan vara nyttigt.
Man inser själv hur mycket man har lärt sig när man blir tvingad att skriva uppsats. Det är väldigt fascinerande.

Snön har äntligen kommit och barnen dyker upp från dagis med äppelkinder som lyser av utevistelse. Tjoddasmamma smörjer och smörjer och hoppas att läppar och kinder ska hålla.
Efter jul, känns det som att Tjoddas gjort ytterligare ett språng på utvecklingstrappan. (Nu kliar det i mig att förtydliga skillnaden mellan gradvis och språngvis utveckling enligt Hwang (2010) bara för att jag precis har lärt mig...) Det går att föra en ganska sammanhängande konversation och det märks att när hon väl pratar med mig (med tecken) så har hon uppfattat de små skillnaderna i meningarna/orden, oftare än vad hon någonsin gjort innan. Visst....det blir fortfarande tokigt ibland och man ser att hon bara bearbetat hälften av informationen...men ändå.
Här händer så mycket runtomkring också så jag ska ta mig tid att skriva ett längre inlägg och försöka få in lite bilder med.
Glad fortsättning på 2014 till er alla där ute.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0