2014-06-30     Fascinerande

Det är så otroligt fascinerande att gå in på google, ställa sig i bildsökningsläge & därefter skriva in Tjoddas mamma....det största & finaste beviset att denna bloggen gjort precis det den kom till för blir så tydligt.
Sida upp & sida ner med bilder på vilda barn & deras föräldrar, vi själva är nu mera med endast på ett fåtal. Varför? 
För att nya starka föräldrar, sammankopplade med alla oss som redan finns där ute, har tillkommit. Vi är många som aldrig träffats & som förnodligen aldrig kommer göra så heller.
 Men jag har bevis på att de finns & att Tjoddasbloggen fortfarande förs framåt genom att länkas i nya mammors och pappors bloggar.
Hur coolt är inte det?
2014-06-01     Juni

Helt plötsligt är det Juni månad och nu måste det räknas som sommar. 
Fröer är satta, kycklingar kläckta och ogräset frodas i rabatten.

I skrivande stund sitter jag ihopkurad under en filt i soffan & lyssnar på åskan som dundrar utanför fönstret. Det är 10 dagar sen min operation och jag läker sakta men säkert. Jag har tagit bort halsmandlarna och återhämtningen går löjligt långsamt. Jag och tålamod liksom...

Tjoddas primetime är nu när hon kan starta sin dag i badkaret och sen gå rätt ut efter frukost för att butt naked hoppa i den lilla uppblåsbara poolen som väntar. Loffe mest bara tjatar och slår sig istället.

Underbara årstid, fritt från tunga skor och tjocka kläder. Välkommen!

De nyaste kycklingarna har precis kläckts.


En glad tjej!Min bästa partner in crime och jag tar en välförtjänt paus i gräset. RSS 2.0