Omstart med bildbombning

Då kör vi igång bloggen igen fast med lösenord på. Jag ska se om jag även kan låna in lite bilder från Tjoddas skola. De är så duktiga på att blogga om barnen på fritids när de hittar på lite olika aktiviteter. Annars hoppas jag kunna använda min telefon och lägga upp inlägg med massor av goa bilder på både barn och övriga livet från den.
 
Födelsedagskalas i Hbg

 
Midsommarfirande bland otaliga knott med 2st fina från min utökade familj.
 
 
En sommardag i Småland med mormor och morfar.
 
 
Klädsim och flytvästsövning på simskolan i somras.
 
 
Lite soffhäng.
 
 
Familjepicknick på Vallarna i Falkenberg.
 
 
Coolaste bruden ever!
 
 
Mandys utanför Älvsered i sann Amerikans 50-tals anda!
 
 
 
Lite mer nytagna bilder på en otroligt stolt, nöjd och väldigt duktig liten hästtjej. Jag blir så imponerad av hur hon snappar upp saker mellan varje gång och kommer ihåg att "ta med" det till nästa gång. Ridturen är ca 25-30min lång och ganska intensiv när vi är i skogen. Man ska luta sig fram när det går uppför/finns hinder, bakåt när det går nerför, hålla ut armen åt det håll man svänger, klappa hästen på halsen eller på rumpan. Sjunga och släppa händerna så man tar på huvud, axlar, mage, lår och sen skaka på rumpan. Du ska dessutom starta och stanna hästen själv. Arbetsterapeuten hade satt upp ALLDELES för låga mål för Tjoddas första gången. Då pyste det minsann av stolthet i mitt mammahjärta. Tjoddas korrigerar sig dessutom själv om hon glider för långt åt endera sidan med rumpestussen. Hon ska lätt få lite ridutrustning av sina föräldrar i år till jul.
 
 Min andra underbara unge fick en egenkväll med korvgrillning framför öppnaspisen. Kvällen avrundades med att lägga ett golvpussel från Lego på 25 gigantiska, vändbara bitar. Stolt kille när vi var klara.
 
Vi passade på att åka tåg för första gången i somras, tack till pappa J som räddade oss ur en knepig situation där jag inte skrivit ut biljetten i förväg då det inte var SJ vi åkte med.
 
 
Innertaket vitrappat runt murstocken i jakt på att hitta var tusan det läcker in!!
 
 
Barnen busar på Boderås.
 
 
 
 
He,he, ja...vad säger man...?!
 
En underbar liten tjej allt som oftast.
 
 
Köra traktor med pappa (eller mamma) slår helt klart att sitta med på åkgräsklipparen.
 
 
Dagsutflykt med mamma till Yngeredsforsen och Vessiges lekplats från i sensomras.
 
 
Nu har jag nog tömt mitt befintliga bildlager som jag hade för denna gång. Det kommer förhoppningsvis snart fler...
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0